www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nick Offerman naar Nederland en België

Nick Offerman komt naar Nederland en België: op 3 mei staat hij in de Arenbergschouwburg en op 9 mei in het DeLaMar Theater in Amsterdam met zijn comedyshow All Rise.

De Amerikaanse Offerman is een acteur, schrijver en houtbewerker, vooral bekend als het personage Ron Swanson in de populaire comedy-reeks Parks & Recreation van NBC, Karl Weathers in de veelgeprezen FX-serie Fargo, en de mede-gastheer en uitvoerend producent van NBC’s Making It.

All Rise is een avond van weloverwogen praten en een lichte dans die je zal dwingen om te grinniken terwijl je wordt opgedragen om een ​​betere kant van de mensheid te ontdekken dan degene waaraan we gewend zijn geraakt. Kniebuiging optioneel: in Offerman’s kerk kniel je zoals je wilt!

De kaartverkoop start op vrijdag om 10u00.
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...