www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Henk Rijckaert, Lieven Scheire, Jochen Otten, Karin Bloemen

In de voorstellingenserie van De Canon van Freek de Jonge in Carré verscheen een bijzonder boekje: ‘Freek Viert Carré’. De Jonge werd 75 en deelde dit boekje uit aan iedere bezoeker. Dit boekje bevat het naslagwerk van 50 verhalen over de laatste 50 jaar Carré, geput uit Freek’s ervaringen. Diverse bijzondere, ontroerende en grappige herinneringen worden opgehaald door Freek in Carré. ‘Freek Viert Carré’ is nu gratis online beschikbaar via:
www.issuu.com

Henk Rijckaert organiseert dit jaar opnieuw een Maker Faire, een evenement waarin iedereen kan laten zien wat hij of zij gemaakt heeft – dat kan van alles zijn, robotarmen, vuurspuwende draken, ijzersmeden, … Als je iets maakt, kan je het laten zien op de Maker Faire. Maar je kan ook gewoon komen kijken naar alles wat er gemaakt is. Deze tweede editie gaat door op 8, 9 en 10 mei in Gent. Het programma wordt later bekend gemaakt, maar tickets kunnen al besteld worden en kandidaat-makers kunnen zich ook aanmelden.
www.makerfairegent.be

Lieven Scheire zal op 15 maart optreden op het DNA-festival in Nemo Amsterdam. Hier wordt gesproken over het genetisch beter maken of verbeteren van de mens.
Meer info en tickets:
www.nemokennislink.nl

Jochen Otten is te zien als museumwacht Arnold in de nieuwe kinderfilm ‘Jackie en Oopjen’. Oktober 2020 in de bioscoop.

Karin Bloemen is ambassadeur geworden van de campagne ‘Lees Voort!’, die alle grootouders van Nederland oproept om in actie te komen voor het versterken van de leescultuur.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...