nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefietvoorstelling Kommil Foo en Wouter Deprez

Op 21 juni spelen Kommil Foo en Wouter Deprez samen twee benefietvoorstellingen in het NTGent – een matinee en een avondvoorstelling.

Toen Wouter Deprez zijn eerste probeersels op het podium smeet, waren Raf en Mich van Kommil Foo al ervaren rotten waar hij naar opkeek. Twintig jaar later is dat opkijken al lang wederzijds geworden en staan ze eindelijk samen op het podium: Deprez, Walschaerts en Walschaerts. 1+1+1=4.

De opbrengst van de avond gaat naar drie goede doelen: methodeschool De Buurt Gent, die al jaren met veel inspanning en engagement werkt aan een eigen pedagogisch project, VZW Sabrina Love Belgium, een dagcentrum voor kinderen met een beperking in Zuid-Afrika, dat op hoog niveau scholing en therapie aan deze kinderen biedt, en de Kazematten, een creatief cultuurhuis en een ontmoetingsplek, waar Jeugdtheater Larf! en productiehuis voor kleutertheater 4Hoog hun thuisbasis hebben. Samen beogen ze er een cross-sectorale werking tussen cultuur, jeugd en welzijn. Het gebouw is nog niet af en de realisatie van de theaterzaal kan nog een duwtje in de rug gebruiken.

Meer info en (laatste) tickets:
www.ticketsgent.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...