nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht Comedy Week: 28 feb-7 maart

In de aanloop van het Utrecht International Comedy Festival vindt van 28 februari tot en met 7 maart de Utrecht Comedy Week plaats.

Met meer dan 40 evenementen verspreid door heel Utrecht kan er elke dag gelachen worden. Er zijn cabaret- en comedyshows, workshops, exposities en grappige rondleidingen. Zelfs Zwartekat zelf ontbreekt niet.

Tijdens Comedy Gasten op 1 maart laten Arie Koomen en Richard van Bilsen van Zwartekat hun favoriete comedy en cabaret video’s zien en vertellen waarom ze het fragmenten vinden die door iedereen eens bekeken moeten worden. Het is Zomergasten maar dan met comedians en comedyliefhebbers. De perfecte avond voor de comedy-nerd. Meer dan 3 uur praten over comedy onder leiding van Korneel Evers op de beste plek daarvoor in Utrecht, het Filmcafe.
meer info en tickets

En op 2 maart is Richard één van de juryleden tijdens de Dutch Roast Battles. Comedians die elkaar zo creatief, vernietigend en grappig beledigen: dat is waar het allemaal om draait bij de Dutch Roast Battles. Kleren, afkomst, persoonlijke tragedies of seksuele voorkeur: alles is voer voor een goede belediging. Nu al de meest politiek-incorrecte show tijdens de Utrecht Comedy Week en een feestje voor de vrijheid van meningsuiting. Gevoelige types kunnen beter thuisblijven. Let’s. Get. Roasted!
meer info en tickets

Voor de volledige line-up:
www.comedyweek.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.