www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Maurice Hermans

In maart verschijnt de nieuwe dichtbundel van Maurice Hermans, ‘Ik geef je mijn hart’.

“Maurice Hermans schrijft vanuit zijn gevoel en liefde voor het leven. Hij wil moed scheppen en geluk brengen vanuit zijn positieve wereldbeeld. Met zijn gedichten wil hij liefde, troost en hoop geven. De gedichten (of versjes, zoals hij ze zelf liever noemt) zijn begrijpelijk en raken mensen. De kracht van zijn gedichten ligt in de veelzijdigheid van de onderwerpen. In ‘Ik geef je mijn hart’ laat hij zijn emoties in willekeurige volgorde de revue passeren. Zo wil hij de lezer een stukje van zijn ziel geven, want elk gedicht is als een nachtzoen, waarna je de dag afsluit met een glimlach.”

De dichtbundel wordt voorgesteld op 1 maart in theater Bij Vrijdag in Groningen, na afloop van de voorstelling Liedjes van Toon van Maurice Hermans – het eerste exemplaar wordt dan overhandigd aan Bert Visscher. Na afloop is de gedichtenbundel te koop en zal Hermans deze ook signeren.
Meer info:
www.bijvrijdag.nl

‘Ik geef je mijn hart’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Palmslag.
Ik geef je mijn hart

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...