www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Roue Verveer, Jandino Asporaat, Ruben Nicolai

Roue Verveer komt op 31 mei 2020 (1ste Pinksterdag) naar Dekker Warmond met een exclusieve Pinkster Comedy & Dance met Roue & friends. De avond begint met een comedyshow met naast Verveer ook Deng Boy en Jeffrey Spalburg. Direct daarna om 22.00u start de Pinkster Party en kan je tot 2.30u dansen. Meer info en tickets:
www.eventbrite.nl

Na de eerdere (indoor) festivals I Love Urban organiseert Jandino Asporaat op 18 juli voor het eerst een outdoor versie van het muziekfestival in het Oeverpark Rotterdam. De line-up van muzikanten wordt later bekend gemaakt. Kaartverkoop start op 27 februari om 19u00.
www.iloveurban.com

Ruben Nicolai gaat samen met de Vlaamse acteur/presentator Kürt Rogiers voor RTL en de Vlaamse commerciële zender VTM het programma LEGO Masters presenteren. Hierin gaan acht duo’s de strijd met elkaar aan en moeten ze zonder bouwtekeningen de meest bijzondere LEGO-creaties maken. LEGO Masters wordt vanaf zaterdag 11 april uitgezonden op RTL4.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...