nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht Comedy Week: 28 feb 2020

In de aanloop van het Utrecht International Comedy Festival vindt van 28 februari tot en met 7 maart de Utrecht Comedy Week plaats. Vandaag te zien:

OPENING EXPOSITIE CARTOONS EN STADSCOMEDIAN
Op vrijdag 28 februari om 17:00 uur trappen we af voor een week vol stand-up comedy in elk hoekje en gaatje in Utrecht met de opening van Cartoons & Comedy in De Kargadoor in Utrecht. Vorig jaar legden we een lijntje naar kunst met humor, dit jaar kijken we naar verbanden tussen comedy en cartoons. Comedians en cartoonisten zijn moderne narren. Zonder echte macht leveren zij commentaar op de gevestigde orde. Ze gebruiken beide humor als instrument. Om dingen te benoemen die moeilijk bespreekbaar zijn. Om vooroordelen bloot te leggen als tegenwicht tegen dogma’s en fanatisme. De een doet dat in woorden, de ander in beeld. De drie Utrechtse cartoonisten Rob van Barneveld, Willem Bentvelzen (Argibald) en Daniel Hentschel (Danibal) tonen originele tekeningen in de foyer van de Kargadoor. Deze expositie is een viering van het vermogen van cartoonisten om slechts gewapend met pen en papier de ernst in de wereld te lijf te gaan.
meer info en tickets (gratis toegankelijk)

UTRECHT COMEDY WEEK: FLUNKNARF
Comedy draait om goede grappen én pijlsnel improviseren met het publiek, en laat dat nou nét zijn waar de heren van Flunknarf zich in specialiseren! Op vrijdag 28 februari laten deze improviserende comedians in de Comedyhuis Club in Utrecht (Oudegracht 36) zien hoe zij moeiteloos Nederlands Kampioen Improvisatietheater werden in 2018 én 2019. Terwijl het publiek toekijkt, wordt er in anderhalf uur even een show om ze heen bedacht vol rare imitaties, bizarre situaties, vreemde humor en muziek.
meer info en tickets

FILMCAFÉ COMEDY NIGHT (ENGLISH)
Comedian Stephen Bells’ monthly English show in the Filmcafé in Utrecht has quickly become one of the best places in the city for some easy-going and anarchic comedy. Headed by this Irish comedian who has called The Netherlands his home for some years now, expect a quirky show full of new talent, old pro’s and the ever pervading feeling the anything can happen. And all this in one of the rawest, and most-exciting, new locations to get a drink in Utrecht: the Filmcafé in Utrecht.
meer info en tickets

Voor de volledige line-up van de Utrecht Comedy Week:
www.comedyweek.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon