www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jeff Dunham naar Nederland en België met nieuwe show

’s Werelds bekendste buikspreker en stand-upcomedian Jeff Dunham komt naar Nederland en België. De Amerikaan staat met zijn nieuwe show ‘Seriously!?’ op 20 oktober 2020 in Ziggo Dome in Amsterdam en op 21 oktober in het Sportpaleis van Antwerpen.

Al meer dan twaalf jaar vullen Dunham en zijn vrienden Walter, Peanut, José Jalapeño, Achmed The Dead Terrorist en Bubba J arena’s over de hele wereld. Nu krijgen ze gezelschap van een nieuw lid van de troupe, ‘Larry’. Als persoonlijk adviseur van de President, geeft hij zijn hilarische kijk op hoe het is om te werken voor het Witte Huis.

Voor meer info en tickets:
Ziggo Dome Amsterdam
Sportpaleis Antwerpen

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.