nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht Comedy Week: 29 feb 2020

In de aanloop van het Utrecht International Comedy Festival vindt van 28 februari tot en met 7 maart de Utrecht Comedy Week plaats. Vandaag te zien:

TRYO
Grappige Zaken neemt het Schiller Theater in Utrecht over voor een avondje nieuwe comedy. Gevestigde comedians presenteren hun allernieuwste shows,.
meer info en tickets

COMEDYHUIS CLUB – SHOWCASE
De Comedyhuis Club in Utrecht is de enige stand-up comedyclub van Utrecht. Met elk week shows op dinsdag, vrijdag én zaterdag is dit de plek waar liefhebbers van een avond vol rake grappen terecht kunnen. Tijdens de showcase treden vier comedians en één MC op.
meer info en tickets

KIKI SCHIPPERS – WAAR
Kiki Schippers is eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar, fel en bovendien een hartveroveraar, die met haar liedjes iedereen om haar vinger wikkelt. Ze kreeg in ‘De Slimste Mens’ zelfs de Utrechtse knorrepot Maarten van Rossem aan het lachen. In de Stadsschouwburg Utrecht gaat Kiki tijdens de Utrecht Comedy Week laten zien hoe ze de Annie M.G. Schmidtprijs voor beste theaterlied in de wacht sleepte. Altijd als ze een rustige haven denkt te bereiken, zakt de grond weer onder haar weg. Waar je dan naartoe gaat? Ze laat het weten in een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.
meer info en tickets

WORKSHOP INTRODUCTIE STANDUP COMEDY
Heb je altijd al comedy willen maken? Ben je benieuwd naar de vaardigheden die je nodig hebt om een goede comedian te worden? Wil je eens kennismaken met het vak? Doe dan onze gratis workshop.

Deze twee uur durende workshop geeft je een introductie in het vak van standup comedy. Zaken die maken dat jij van start kan gaan in deze populaire theatervorm.
meer info en tickets (gratis toegankelijk)

Voor de volledige line-up van de Utrecht Comedy Week:
www.comedyweek.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.