nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht Comedy Week: 1 mrt 2020

In de aanloop van het Utrecht International Comedy Festival vindt van 28 februari tot en met 7 maart de Utrecht Comedy Week plaats. Vandaag te zien:

COMEDY WALKS (ENGLISH)
Soula Notos connects historical facts easily with personal stories and opinions that will make you laugh whether it rains or not (most probably it will. Where do you think you are, Hawaii?). She is a warm and great host and will give you a fun insight of this great little town which is nevertheless trying to be the best and biggest in everything. A fun way to discover great stories about Utrecht, the Dutch, and Soula, basically.
meer info en tickets

WORKSHOP MAATWERK IN COMEDY
Een uurtje stand-up comedy over hortensia’s, of een optreden voor 200 consultants in IT-beveiliging: als comedian wordt je soms gevraagd voor hele rare optredens. En daar kan je je op voorbereiden. In deze masterclass legt comedian Jurg van Ginkel van het Comedyhuis in Utrecht uit hoe je grappen kan schrijven over de meest ingewikkelde, abstracte en (ja) saaie onderwerpen.
meer info en tickets

COMEDY GASTEN
Tijdens Comedy Gasten laten Arie Koomen en Richard van Bilsen (van Zwartekat) hun favoriete comedy en cabaret video’s zien en vertellen waarom ze het fragmenten vinden die door iedereen eens bekeken moeten worden. Het is Zomergasten maar dan met comedians en comedy liefhebbers. De perfecte avond voor de comedy-nerd. Meer dan 3 uur praten over comedy op de beste plek daarvoor in Utrecht, het Filmcafe.
meer info en tickets

VROUWENMETHUMOR – VROEGE en LATE SHOW
Veelgehoorde klacht van mensen met geen gevoel voor humor? Dat vrouwen niet leuk zijn. Volstrekte onzin natuurlijk. En daarom is de Utrecht Comedy Week blij met Vrouwen met Humor: twee shows in Café Hofman vol eigenzinnige power women. Zowel in de vroege als in de late show laten 4 vrouwelijke stand-up comedians één voor één hun kunsten zien. De twee shows hebben een verschillende line-up dus als je er niet genoeg van kunt krijgen pak je zowel de vroege als de late show mee!!

Early show line-up: Marieke Peper, Jose Schuringa, Nadja Schijvenschuurder, Odette van der Molen.
meer info en tickets

Early show line-up: Jet van Dam, Dagmara Wilschut, Ghislaine van der Nat, Kim Schuddeboom.
meer info en tickets

KOM IN AKSIE! – OPEN PODIUM
De open mic van de Utrecht Comedy Week. Alles kan, alles mag tijdens deze klassieke open mic. Comedy, muziek, poëzie en andere vormen.
meer info en tickets

Voor de volledige line-up van de Utrecht Comedy Week:
www.comedyweek.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.