nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Sanne Wallis de Vries, De meisjes met de wijsjes

Een overzicht van de premières deze week, met: Sanne Wallis de Vries (foto), De meisjes met de wijsjes

Sanne Wallis de Vries – Kom
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 7 mrt 2020.

Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten maakt Sanne een trip door de vlammende verbeelding en langs de rauwe realiteit. Ze gaat voor je door de diepste en donkerste plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.

Te zien tot en met 6 juni 2020.
speellijst

De meisjes met de wijsjes – Moerstaal
Premiere: Zaantheater in Zaandam, 7 mrt 2020.

Nederland: het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar waar ook het meest wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom. Zijn wij nou echte praters of zwijgen we liever? De Meisjes willen wel even praten. In hun eigen muzikale taal, onze moerstaal. Laat je door de Meisjes met de Wijsjes omverblazen om vervolgens met een zonnige lach de zaal te verlaten.

Te zien tot en met 16 mei 2020.
speellijst

foto: Aisha Zeijpveld

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.