nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht Comedy Week: 2 mrt 2020

In de aanloop van het Utrecht International Comedy Festival vindt van 28 februari tot en met 7 maart de Utrecht Comedy Week plaats. Vandaag te zien:

KNOCK OUT COMEDY
Geen boy band maar wél heel grappig: dat is de Knockout Comedy Crew. Een groepje vrienden dat elkaar bij comedyshows maar bleef ontmoeten. En dus besloten deze grappenmakers uiteindelijk samen op tour te gaan. Tegenwoordig trekt de crew langs de theaters en poppodia in het land als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband. Maar uiteindelijk zijn het vooral heel erg goede comedians. Dus lachen zul je!
meer info en tickets

EMIEL VAN DER LOGT – SERIEUS?!
Winstmaximalisatie, liquiditeitsinjecties en politieke correctheid. Serieus?! Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. In Café Hofman gaat het in zijn solo show hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En waar Emiel zin in heeft is keihard lachen! Lachen om paardenpoep, click-farms, hybride vrouwen, lijstje.nl, toverdrank en secundaire arbeidsvoorwaarden. Want… nemen we het leven niet veel te serieus?!
meer info en tickets

EINDSHOW COMEDYCURSUS (SOLD OUT)
Vraagje: heeft u wel eens een comedian geboren zien worden? Nee? Dan moet u eens een kijkje komen nemen bij de Eindshow van de Comedycursus van het Utrechtse comedycollectief het Comedyhuis. Zeven weken lang werkte een groep cursisten zich elke maandag in het zweet als voorbereiding voor hun allereerste optreden. En die is vanavond. In een zaal vol vrienden, familie en vreemden gaan ze hun ingestudeerde grapjes op het podium presenteren. De enige show waar de comedians nerveuzer zijn dan het publiek!
meer info

DUTCH ROAST BATTLES
Comedians die elkaar zo creatief, vernietigend en grappig beledigen: dat is waar het allemaal om draait bij de Dutch Roast Battles. Kleren, afkomst, persoonlijke tragedies of seksuele voorkeur: alles is voer voor een goede belediging. Nu al de meest politiek-incorrecte show tijdens de Utrecht Comedy Week en een feestje voor de vrijheid van meningsuiting. Gevoelige types kunnen beter thuisblijven. Let’s. Get. Roasted!
meer info en tickets

AMSTERDAMSE COMEDY MET TOM SLIGTING
Tom Sligting is één van de eerste comedians van het Comedy Café in Amsterdam waar hij al sinds 1994 op het podium staat. Inmiddels zijn we 1000 shows verder en dus is deze ras-Amsterdammer de aangewezen persoon voor een avondje professionele comedy met Amsterdamse inslag. Het publiek gaat in één uur van 0 naar 020 met typische Amsterdamse bakken vertelt met gogme.
meer info en tickets

LEBBIS – DE ERVARING – DE BOVENGRENS II
Het toppunt van iets meemaken is ‘een ervaring’. Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. Eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal wat je leest. Ervaringen zijn scheerlijnen van je geest. Net als bij een De Waard tent. Hoe meer scheerlijnen hoe strakker hij staat. En hoe steviger hoe mooier. Dat doet een ervaring.

In ‘De Bovengrens deel 1’ keek Lebbis naar waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Het brengt ons weinig. In ‘De Ervaring’ kijkt Lebbis naar hoe we weer iets kunnen ervaren. Hoe we de scheerlijnen weer op spanning brengen.
meer info en tickets

VLAFEEST – FABIAN FRANCISCUS (UITVERKOCHT)
Fabian is cabaretier en autist. Beide doet hij zelfstandig. Het programma Vlafeest gaat over hoe hij hier steeds beter mee heeft leren leven. “Het theater is een goede plek om het daar over te hebben. Als mensen op straat met me praten denken ze: wat een mafkees. Sta ik op een podium denken ze: dit is echt theater! Dat voelt veilig en daar kan ik mee spelen”.
meer info

Voor de volledige line-up van de Utrecht Comedy Week:
www.comedyweek.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.