www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Matroesjka speelt op 20 maart laatste voorstelling in DeLaMar

Na acht jaar stopt het duo Matroesjka, bestaande uit Lisa Loeb en Janneke Rinzema. Zij hebben besloten om volgend seizoen nieuwe avonturen aan te gaan. De laatste voorstelling van hun huidige tournee BRAINWASH zal op 20 maart in DeLaMar Theater in Amsterdam te zien zijn. De eerder aangekondigde try-outs voor een nieuw programma zijn geannuleerd.

Lisa Loeb en Janneke Rinzema leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam, waar zij beiden cum laude afstudeerden in de richting jazz-zang. Na het winnen van de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival maakten ze twee avondvullende programma’s, werden ze genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, maakten ze liedjes over de actualiteit voor Giel Beelen op 3FM, hadden ze hun eigen columnreeks bij CJP en speelden ze meerdere malen festivals als Lowlands en Zwarte Cross.

Komend seizoen zal Lisa Loeb haar eerste solovoorstelling maken, Extase, die vanaf het najaar van 2020 te zien is in theaters door het hele land. Janneke Rinzema gaat zich richten op het schrijven van een nieuwe Nederlandse comedyserie. Beiden kijken uit naar deze nieuwe avonturen en benadrukken dat ze samen een geweldige tijd hebben doorgemaakt.
www.matroesjkaspeelt.nl

foto: Robin Alysha Clemens

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.