www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Najib Amhali

Eind mei verschijnt het nieuwe boek van Marcel Langedijk, ‘Najib, de biografie’.

“Najib Amhali is een van de bekendste en meest succesvolle cabaretiers van Nederland. Begonnen als stand-upcomedian in kleine zaaltjes in de jaren negentig, treedt hij inmiddels op in uitverkochte zalen. Hij behoort tot de absolute top, maar toch heeft ook zijn succes een keerzijde: met roem kwam geld en daarmee ook de verantwoordelijkheid voor familie en vrienden. Daarnaast worstelde hij jarenlang met een drank- en drugsverslaving die bijna het einde van zijn carrière betekende. Openhartig vertelt hij over zijn leven, maar ook zijn moeder, broers, vrouw en beste vrienden komen aan het woord.”

Marcel Langedijk (1972) is schrijver, colunnist en journalist voor o.a. LINDA en Margriet. Hij schreef hij o.a. Gordon, biografie van een entertainer, opvoedboek The Dad en Gelukkig hebben we de foto’s nog (2017), een boek over de euthanasie van zijn broer.

‘Najib, de biografie’ wordt uitgegeven door Lebowski.
Najib, de biografie

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...