nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht Comedy Week: 5 mrt 2020

In de aanloop van het Utrecht International Comedy Festival vindt van 28 februari tot en met 7 maart de Utrecht Comedy Week plaats. Vandaag te zien:

OCHTEND HUMØR – STADSTUIN
Begin de dag… met een lach! Bij Ochtend Humør in De Stadstuin trappen een paar van de beste comedians van Nederland de donderdag af met koffie, een croissant en een berg goede grappen. Gegarandeerd goed om elk spoortje ochtendhumeur weg te spoelen en energiek de rest van de werkweek af te maken.
meer info en tickets

VAKDAG STAND-UP COMEDY MET JURG VAN GINKEL
Comedians, boekers, impresario’s, theaterdirecteuren en mensen die gewoon geïnteresseerd zijn in het Nederlandse comedywereldje verzamelen zich op donderdag 5 maart in de Secret Comedy Club (Koploperstraat 50/52, Utrecht) voor de Vakdag Stand-Up Comedy. Jeroen Pater (Comedyhuis en artistiek directeur Utrecht International Comedy Festival) gaat in gesprek met comedyprofessionals over de stand van zaken in comedy. Dé meest essentiële netwerkgelegenheid voor comedians!
meer info en tickets

VAKDAG STAND-UP COMEDY – LUNCH MEETING
De lunch van de Vakdag Stand-Up Comedy. Bijbabbelen met een kop koffie en een broodje met alle mensen die achter de schermen ervoor zorgen dat stand-up comedy in Nederland booming is.
meer info en tickets

NETWERKBORREL NA VAKDAG STAND-UP COMEDY
Na een dag professioneel verdiepen in de zakelijke kant van stand-up comedy is het tijd voor een borrel in de Stadstuin Werkspoorfabriek. Lekker samen borrelen, netwerken, verbindingen maken en nieuwe plannen smeden dus!
meer info en tickets

JANNEKE JAGER IN DE LIK
Een uurtje Janneke Jager in De Lik betekent een spannend contrast tussen hilarische alledaagse anekdotes, af en toe een breekbare noot (want ze neemt haar pianist mee) en aanstekelijke comedy in de rauwe, keiharde omgeving van een oude gevangenis. Ze geeft alvast een voorproefje van haar nieuwe programma ‘Fantoomgeluk’: een fout-nostalgische cabarettrip voor liefhebbers van de jaren ‘80.

Janneke maakt muziek, vertelt grappen én heeft een mooi verhaal: een ‘drama queen met een vleugje Groningse nuchterheid’, zegt ze zelf. Wij zeggen: hartverwarmende comedy waarna u gegarandeerd vrolijk de gevangenis verlaat.
meer info en tickets

STADSCOMEDIAN PATRICK MEIJER & FRIENDS
Als je als stad bekendstaat vanwege Hoog Catharijne en de sportprestaties van FC Utrecht kan je maar beter een goed gevoel voor humor hebben. En dat hebben Utrechters. En dus is het gek dat de stad géén Stadscomedian heeft.

Stand-up comedian Patrick Meijer zet die fout recht en is vanaf nu officieel de eerste Stadscomedian van Utrecht (en de wereld). In De Lik geeft de lachburgemeester alvast een voorproefje van zijn show over Utrecht die op het Utrecht International Comedy Festival in premiere gaat. En in de bajes moet je snel vrienden maken… dus neemt hij een paar collega’s mee om te helpen.
meer info en tickets

WINNAARS COMEDY TALENT AWARD – EARLY en LATE SHOW
De Comedy Talent Award (CTA) is al jarenlang de meest prestigieuze stand-up comedyprijs in Nederland. Ooit door het Utrecht International Comedy Festival opgezet om jong talent te helpen door te breken als professionele comedian, staat de CTA inmiddels bekend als de beste plek om goede, nieuwe comedians te ontdekken. Bij deze show komen vier winnaars van de CTA langs om te laten zien wat ze kunnen. Met Pieter van Breevoort, Marc van Gestel, Oscar Arnold en Hans Gommer.
meer info en tickets early show
meer info en tickets late show

JAVIER JARQUIN (NZ) IN THE COMEDYHUIS CLUB (ENGLISH)
After appearing on television and playing and headlining some of the biggest clubs in Australia and New Zealand Javier Jarquin moved to the UK in 2010 where he has established himself as a circuit regular and headline act around the country and in mainland Europe. He has performed on the same bill with top names such as Jimmy Carr, Stewart Lee and Jo Brand. He is also well known for his Card Ninja act in which he wows the audience with card wizardry.
meer info en tickets

RAUL KOHLI’S PICK OF THE FRINGE – EARLY SHOW (ENGLISH)
English comedian Raul Kohli brings the best comedians from the Edinburgh Fringe to Utrecht with his Pick of the Fringe. Kohl is deeply embedded in the underground comedy scene in the UK and knows exactly which upcoming comedians bring something new to the table. And through his charm he has convinced four of them to come to the Comedyhuis Club on Thursday March 5 to wow audiences with fantastic jokes. Line up: mc Raul Kohli, Sophie Willian, Jonny Pelham.
meer info en tickets

MOVABLE FEAST – GEORGE EGG (ENGLISH)
Direct from the Edinburgh Fringe 2019 comes a BRAND NEW comedy-and-cooking show for 2020 from the award-winning stand-up who makes real gourmet food live on stage. In his first show, ‘Anarchist Cook’, George made a meal in a hotel room with the complimentary appliances. In his second, ‘DIY Chef’, he was stuck in a shed cooking with tools. In this show he’s on the road! It’s time for Planes, Trains and Automob-meals (sorry).
meer info en tickets

RAUL KOHLI’S PICK OF THE FRINGE – LATE SHOW (ENGLISH)
English comedian Raul Kohli brings the best comedians from the Edinburgh Fringe to Utrecht with his Pick of the Fringe. Kohli is deeply embedded in the underground comedy scene in the UK and knows exactly which upcoming comedians bring something new to the table. And through his charm he has convinced four of them to come to Utrecht to wow audiences with fantastic jokes. Erika Ehler, Bygja Babylons, Sophie Willian and Jonny Pelham are ready to show why the UK comedy scene is still one of the most exciting places for lovers of a well-crafted joke.

The early and late show have different line ups. All comedians also have shows on the Utrecht International Comedy Festival. Line Up for the late show: mc Raul Kohli, Erika Ehler, Bygja Babylons.
meer info en tickets

UTRECHT COMEDY WEEK: PROFESSIONAL COMEDY MEETING WITH EDO BERGER
Professional comedians, bookers, theatre directors and anyone with an appreciation for the business side of stand-up comedy comes together for one big, beautiful meeting about comedy.
meer info en tickets

Voor de volledige line-up van de Utrecht Comedy Week:
www.comedyweek.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon