nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Rebellie bij Van Kooten en De Bie

Vanavond kan je op NPO2 kijken naar ‘Rebellie bij Van Kooten en De Bie’.

“Bloemlezing van scènes uit het oeuvre van Kees van Kooten en Wim de Bie in het kader van De Boekenweek. Geheel in de geest van het thema ‘Rebellen en dwarsdenkers’ eiste het duo artistieke carte blanche. Zij weigerden gehoor te geven aan de opdracht van de VPRO om de uitzending een rebels karakter te geven middels sketches van dwarse types als Zwerver Dirk, De Alleenstaande Vandaal, de Familie Van der Laak, et ceteri. Koot en Bie achtten dit ‘een knieval voor het platte vermaak’.”

‘Rebellie bij Van Kooten en De Bie’ wordt uitgezonden op NPO2 om 20.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...