nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

TJ Miller naar Nederland en België

TJ Miller komt naar Nederland en België: op 24 mei speelt hij bij Boom Chicago in Amsterdam en op 26 mei staat hij in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

De Amerikaanse comedian en acteur Miller is één van de meest gewilde comedians ter wereld – toch al zeker in het noordelijke deel van het westelijk halfrond. Hij werkt al vijftien jaar ijverig om mensen aan het lachen te brengen, en hij wordt gedreven door de altruïstische missie dat het leven fundamenteel tragisch is en dat het beste wat hij kan doen is om te zorgen voor kortstondig escapisme van de tragedie die het alledaagse leven doordringt, door comedy te brengen. Hij zal werken tot zijn dood om jou gelukkig te maken. Hij houdt van je.

De kaartverkoop start op 13 maart om 10u.
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...