nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Werkvoorstellingen Koefnoen on tour

Vorig jaar januari meldden we het al, maar komend seizoen gaan de makers van Koefnoen het theater in met ‘Koefnoen on tour’.

Vooruitlopend daarop spelen ze vanaf mei werkvoorstellingen in een beperkt aantal theaters.
speellijst

“Na zestien seizoenen televisie trekken Owen Schumacher, Paul Groot en Jeremy Baker met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Maar satire, kan of mag dat nog wel?

Op de zeepkist van social media vindt iedereen een willig oor, een alziend oog en een veel geliked gelijk. Iedere mening lijkt een mijnenveld voor Twitterfitties. Status wordt hard bevochten en erkenning opgeëist door verontwaardigde followers. Wie relativeert de alternatieve feiten en het fake news? Wie durft?

Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’. Met alle gevolgen van dien!

Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.”

Met Owen Schumacher, Paul Groot, Jeremy Baker, Jeske van de Staak en Ruth Sahertian. Onder regie van Jos Thie, in een productie van MORE Theater Producties.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.