nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Let’s Make Comedy bekend

De afgelopen weken vonden de kwartfinales plaats van Let’s Make Comedy.

Volgende kandidaten wisten zich te plaatsen voor een plekje in de halve finales: Hermes Ahmadi, José Schuringa, Midge Hazewinkel, Vincent Voeten, Jasper Nieuwenhuis, Kim van den Heuvel, Rami Nima en Raoel Fatehmahomed.

De halve finales zouden plaatsvinden op 18 en 19 maart in de provincie Gelderland. De grote finale zou op 21 maart 2020 in het Posttheater in Arnhem zijn. Deze (halve) finales worden uitgesteld ivm het coronavirus. De nieuwe data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. In oktober en november volgt er nog een finalistentour.

Vanuit de Vereniging Gelderse Podia (VGP) is de wedstrijd Let’s Make Comedy opgestart: nieuw talent krijgt de kans om dicht bij huis een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken door deel te nemen aan het Let’s Make Comedy festival. Het project vindt plaats in de gehele provincie Gelderland en is nieuw en onderscheidend, enerzijds door de unieke samenwerking tussen de deelnemende podia en anderzijds door de diversiteit van de deelnemende kandidaten.
www.letsmakecomedy.nl

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...