www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Wouter Deprez

Eind deze maand verschijnt het nieuwe boek van Wouter Deprez, De Baron van Münchhausen, dat hij samen met illustrator Randall Casaer maakte.

In dit boek vind je de belevenissen van de Baron von Münchhausen. Die dappere man werd driehonderd jaar geleden geboren. De Baron beleefde aan de lopende band spannende avonturen. Toen hij met pensioen ging, vertelde hij al zijn lotgevallen gul verder. Soms met de nodige dramatische overdrijving.

Wouter Deprez herschreef de beste verhalen van de Baron von Münchhausen. Ook leest hij ze voor, even meeslepend als de Baron zelf. De humoristische tekeningen van Randall Casaer tonen de wereld waarin de Baron zijn avonturen meemaakte.

Bij het boek, dat uitgegeven wordt bij Uitgeverij Eenhoorn, zit ook een vertel-CD en downloadcode.

Naast het boek komt er ook een expo, gebaseerd op het boek. Hierin vertelt de Baron zijn avonturen nog eens eigenhandig, zoals ze echt en waarachtig gebeurd zijn. Geen enkel middel laat deze onbesuisde durfal onbenut om de bezoeker te overtuigen van de waarheid van zijn belevenissen. Deprez maakte voor de expo een audiogids. De tentoonstelling loopt vanaf 4 april t.e.m. 28 juni in De Welkom in Gent. Tickets kosten 12 euro.
Meer info:
www.wouterdeprez.be/expo

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...