www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Marcel Harteveld en Johan Fretz ronden eindelijk album af en zetten het online

In 2016 besloten Johan Fretz en Marcel Harteveld een lang gekoesterde droom te realiseren: het opnemen van een volledig album. Ze namen onder leiding van producer David Middelhoff (Acda en De Munnik) 14 liedjes op die ze in 10 jaar hadden verzameld.

Maar het duo ging vervolgens uit elkaar en ‘Harteveld & Fretz – Voor de liefhebbers’ bleef op de plank liggen. Tot nu. Ze grijpen de collectieve Corona quarantaine aan om de liedjes alsnog de wereld in te sturen. Binnen afzienbare tijd op Spotify, maar nu al elke dag een nummer op soundcloud:
soundcloud.com/harteveld/sets/final-mixen-harteveld-fretz

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.