Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Youp van ’t Hek, Paul van Vliet, Thomas Acda, Wouter Deprez

Youp van ’t Hek is opgenomen in het ziekenhuis met het coronavirus. Dat heeft zijn management laten weten. Hij ‘maakt het naar omstandigheden redelijk goed’.

De Benefietvoorstelling voor UNICEF van Paul van Vliet, die op 17 april plaats zou vinden in de Grote Kerk in Velp, is i.v.m. de coronacrisis verplaatst naar vrijdag 30 oktober. Reeds gereserveerde tickets blijven geldig.

Thomas Acda is op Twitter een actie gestart om boodschappen achter te houden voor verplegend personeel in deze Corona-tijden. Zij moeten vaak laat werken en als ze dan boodschappen doen, blijft er niets meer voor hen over door het hamsteren van andere mensen. Het verplegend personeel alsook bejaarden/invaliden in de buurt van de Jumbo Westerstraat Amsterdam kunnen via een mailadres hun boodschappenlijst doorgeven en dan worden hun producten al weggenomen zodra de vrachtwagen geleverd heeft. Vervolgens kunnen hun boodschappen opgehaald worden.

We schreven al eerder dat Wouter Deprez samen met illustrator Randall Casaer het boek De Baron van M√ľnchhausen maakte. Hieraan is ook een expo gekoppeld, waar Deprez een audiogids voor insprak. De openingsdatum van de expo werd i.v.m. corona verschoven van 4 april naar 30 mei en zal lopen tot en met 28 juni. Wie al een ticket kocht, wordt rechtstreeks gecontacteerd door de organisatie.
Meer info en tickets:
www.wouterdeprez.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...