www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Club Haug start liveshow Spitfree Comedy om voortbestaan club te realiseren

Deze maand viert comedy club Club Haug haar eenjarig bestaan. Een paar weken geleden smeedde het team van de club nog grootse plannen, maar het coronavirus zorgde ervoor dat die plannen voorlopig nog geen werkelijkheid worden.

Club Haug wil en kan echter niet stil zitten. Door het sluiten van de club liggen de inkomsten direct stil. Gelukkig is daar iets op gevonden. Club Haug streamt vanaf haar eigen YouTube kanaal komende tijd Spitfree Comedy: een liveshow onder leiding van Tim Hartog. Elke woensdag, vrijdag en zaterdag live om 20.00 uur.

Samen met zijn sidekick Wilhelmer van Efferink praat Tim ingezonden items van club regulars aan elkaar. Denk hierbij aan een column van Teun van Elzen, een kookvideo van Berit Companjen en de vlog Dingen Waar Je Anders Geen Tijd Voor Hebt door Daan van der Hoeven. Andere vaste gasten van de club zullen de show aanvullen met verschillende soorten content.

Tijdens Spitfree Comedy ontvangt Tim ook gasten uit de actualiteit. De eerste gast zal Ronald Klootwijk zijn. Hij startte na de uitspraken van minister Wiebes de petitie ZZP’ers hebben óók recht op financiële bijstand na de Coronacrisis. De eerste aflevering van Spitfree Comedy zal plaatsvinden om vrijdag 20 maart 2020 om 20:00 uur.

Dit alles doet Club Haug niet voor niets. Om na deze crisis weer op vertrouwde voet verder te gaan, heeft de club financiële steun nodig. Deze steun kan op twee manieren geboden worden: abonneer je op het YouTubekanaal van Club Haug. Wanneer het kanaal meer dan duizend abonnees heeft, kan de club inkomsten genereren via dit kanaal. Dit kost niets, is simpel, maar onwijs belangrijk voor Club Haug. Daarnaast kunnen er digitale tickets worden gedoneerd. De prijs van dit ticket kun je zelf bepalen. Alle kleine beetjes helpen.

Ga naar www.clubhaug.nl om een digitaal ticket te doneren of abonneer je nu op het Youtubekanaal Comedy Club Haug.
Youtube-kanaal Club Haug

foto: Debbie van Polanen Petel

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.