nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Najib Amhali, Peter Heerschop, Cabarette-ketet, Henk Rijckaert

Najib Amhali zal volgend seizoen met een speciale show ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als cabaretier maken, zo vertelde hij in de popcast Real Talk. Deze voorstelling gaat 25 jaar live! heten.

Peter Heerschop gaat vanaf maandag iedere ochtend verhalen van luisteraars verzamelen en brengen in ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’. Hij kruipt iedere werkdag om 08.00 uur achter de telefoon om verhalen van luisteraars aan te horen en brengt deze om 09.45 uur in de ochtendshow. Hij wil hiermee een luisterend oor te bieden en met alle Nederlanders te kunnen delen wat er in het land gebeurt.

I.v.m. het Corona-virus ging de finale van Cabarette-ketet niet door op 13 maart. De nieuwe datum is 24 april. We meldden al eerder dat de finalisten Roosje Pertz, Maartje Mikx, Mo Hersi, Tim Kroezen, Yannick Joos en Hajo Groeneveld zijn.

Ook dit jaar zou Henk Rijckaert een Maker Faire organiseren, een evenement waarin iedereen kan laten zien wat hij of zij gemaakt heeft – dat kan van alles zijn, robotarmen, vuurspuwende draken, ijzersmeden, … I.v.m. het Corona-virus wordt de editie van dit jaar afgelast.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...