Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Livestream Brigitte Kaandorp met het Metropole Orkest

Vanavond om 16.00 uur en 20.30 uur zal er op de Facebookpagina van Brigitte Kaandorp een livestream te zien zijn van de voorstelling ‘Metropole volgens Kaandorp’ uit 2016, samen met het Metropole Orkest.

De livestream zal hier te zien zijn:
https://www.facebook.com/BrigitteKaandorp

Wat gebeurt er als het veelzijdige Metropole Orkest samenwerkt met beroeps-chaoot Brigitte Kaandorp? Loopt het volkomen in de soep of weten de charmante en getalenteerde dirigent Jules Buckley en muziekspektakelregisseur Jos Thie alles in goede banen te leiden? Komen ze ├╝berhaupt aan spelen toe?

Brigitte presenteert u het Grammy Award-winnende orkest zoals u het nog niet kent. Zij vertelt u alles wat u nooit eerder hoorde, haalt onvermoede talenten in de musici naar boven en licht u in over alle roddels en intriges. Ondertussen maakt de Grande Dame van het Nederlands cabaret annex Zangeres des Vaderlands een reis door het rijke en gevarieerde repertoire van een van de beste orkesten ter wereld: het Metropole Orkest.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...