www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Diederik van Vleuten zet solo-shows op Youtube

Een klein gebaar in tijden van corona. Diederik van Vleuten zet zijn drie prachtige soloprogramma’s op integraal youtube. Vanaf donderdag 2 april aanstaande zijn Daar Werd Wat Groots Verricht, Buiten Schot en Mijn Nachten met Churchill gratis online te bekijken.


“Voor de gedwongen thuisblijvers. Voor de late thuiskomers. Voor iedereen die nu behoefte heeft aan troostende verhalen. Drie avondvullende vertellingen van Vroeger en Nu. Voor wie deze moeilijke tijden wil spiegelen aan andere tijden van wereldwijde uitdagingen.

Volg in Daar Werd Wat Groots Verricht (2010) het leven van Oom Jan van Vleuten die twee wereldoorlogen aan den lijve ondervond en de grote veranderingen van zijn tijd als een waterval over zich heen voelde komen. Beleef in Buiten Schot (2013) de Grote Oorlog van ‘14-‘18, de Spaanse Griep, en het verhaal van een generatie die zich na een wereldbrand probeerde op te richten. Luister in Mijn nachten met Churchill (2016) opnieuw naar de inspirerende woorden van de grote Winston die met zijn toespraken en onverzettelijkheid zijn land door de donkerste tijden sleepte. If you’re going through hell, keep going was zijn devies. Never give up!

Vanaf deze plek wens ik iedereen alle goeds, alle kracht en inspirerend kijkplezier. Ik hoop u ‘live’ terug te zien in september. In de theaters, van mens tot mens. Zoals het hoort en weer gaat gebeuren. Absoluut.

Tot die tijd (en ook daarna) Moedig Voorwaarts!

Diederik van Vleuten”

Categorie: Video | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.