www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen Experimensen met Stefano Keizers

Vanavond start het tweede seizoen van Experimensen gepresenteerd door Stefano Keizers.

Werken aardappelschillen beter tegen gladde wegen dan strooizout? Is het mogelijk om een regenbui te veroorzaken? Kunnen een linkse en een rechtse politicus hun stemmers herkennen op basis van alleen hun gezicht? Dit zijn slechts drie van de vragen waar Stefano Keizers het antwoord van zoekt in een nieuw seizoen van Experimensen, een panelshow waarin wetenschap en humor samenkomen.

Op ludieke wijze staat Keizers stil bij feiten, studies en opvallende onderzoeken waar hij graag meer over wilt weten. Dit seizoen schuiven er elke week twee andere bekende gasten aan als panellid. Onder anderen Akwasi, Anniko van Santen, Danny Froger, Donnie, Klaas van der Eerden, Lucille Werner en Wilfred Genee buigen zich over de vragen van Keizers. Wetenschapper Anna Gimbrère is wederom van de partij om het juiste antwoord toe te lichten.

Experimensen wordt uitgezonden op NPO3 om 21.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...