nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ter vermaak ende verpozing: Boudewijn Büch

Wat te doen in tijden van het coronavirus? Omdat het momenteel beter is om niet teveel de deur uit te gaan, delen we de komende dagen elke avond om 20.30 uur links naar avondvullende video’s ter vermaak ende verpozing.

Vanavond: Boudewijn Büch. Geen cabaret of comedy, maar wel heerlijke televisie.

In ‘De wereld van Boudewijn Büch’ 1988-2001) reisde Büch de hele wereld over, vaak naar de meest afgelegen plekken van de wereld. Ook is er ruimte voor zijn eigen fascinaties, zoals de dodo, eilanden, Goethe, Mick Jagger. Dave Bleeker heeft ruim 160 afleveringen op zijn Youtube-kanaal gezet. Een deel hiervan is helaas geblokkeerd vanwege auteursrechten, maar er is nog veel moois om te bekijken.
Youtube playlist

Zie ook:
www.dwvbb.nl

Categorie: Video | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.