nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afgelasting voorstellingen uitgebreid tot en met 1 juni 2020

Door het besluit van de Nederlandse regering om in de bestrijding van het coronavirus bijeenkomsten tot en met 1 juni te verbieden. Dat houdt in dat wij circa 1500 voorstellingen uit de speellijsten hebben verwijderd.

Kijk op de website van het theater voor meer informatie over verplaatsing of eventueel geld terug.

We hebben opnieuw 1500 optredens uit onze speellijsten moeten verwijderen. Van juni tot en met augustus staan er nog 166 optredens in, verspreid over 47 verschillende voorstellingen in Nederland én België (want die hebben we gelijk meegenomen). Niet meegenomen hierin zijn de verplaatste voorstellingen, want die hebben we in afwachting van verdere maatregelen nog niet toegevoegd.

Dit zal een enorme impact hebben op de theaterwereld. Ook optredens van cabaretiers op festivals en comedians die buiten de theaters spelen komen te vervallen, evenals bedrijfsoptredens. In hoeverre voorstellingen nog kunnen worden ingehaald is afhankelijk van de capaciteit van de theaters komend seizoen. En de boekingen daarvoor zijn afgelopen najaar al begonnen. Voor een deel van de afgelaste voorstellingen zal geen plek meer zijn.

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.