nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jiskefet, Arie Vuyk, Jochem Myjer, Mallejanfestival

Binnenkort is het satirische televisieprogramma Jiskefet in zijn geheel terug te kijken via Amazon Prime Video. Er staat al een deel online, maar de rest volgt snel. Jiskefet was van 1990-2005 te zien op de Nederlandse tv, met successen als De Lullo’s en Debiteuren Crediteuren.

In 2007 voltooide Arie Vuyk de roman Kruimels, die gebaseerd is op de opkomst en ondergang van impresariaat Brood op de Planken. Omdat we nu niet naar het theater kunnen biedt hij deze roman gratis aan, te verkrijgen via een mail naar arievuykhums@gmail.com.

Bij Uitgeverij Zwijsen verschijnt in juli ‘De Gorgels spelen met taal’, gebaseerd op de Gorgel-boeken van Jochem Myjer. Het is een scheur-doeblok, die volstaat met taalpuzzels, verhalen, testjes, geheimschrift, woordslingers en raadsels. Kinderen worden uitgedaagd om samen met De Gorgels al deze leuke spelletjes op te lossen.

Het Mallejanfestival gaat dit jaar definitief niet door. Kaartenkopers kunnen hun geld terugkrijgen. Het komt terug op 5 april 2021, Tweede Paasdag.
www.mallejanfestival.nl

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.