nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lisa Ostermann, Karin Bloemen, Steven Goegebeur, Koningstheateracademie

Lisa Ostermann, winnares van het Leids Cabaret Festival, heeft met Myrthe Huber en Femke Arnouts een project in Amsterdam opgestart, nl het QuarantaineConcert. Wil je iemand laten verrassen met zijn of haar lievelingslied voor het raam, kan je hen mailen via quarantaineconcert@gmail.com en dan komen de drie dames op een afgesproken tijdstip dit lied zingen als verrassing voor het geopende raam.

Ook i.v.m. het coronavirus treedt Karin Bloemen op voor een groep dementieverzorghuizen: met een wagen gaat ze rond en voor de deur staan opdat niemand naar buiten hoeft en zij gewoon kan zingen, zo liet Bloemen weten in Jan-Willem Staat Op op Radio 2.

Als dank voor hun inzet tijdens coronacrisis schenkt Steven Goegebeur duizend tickets van zijn nieuwste voorstelling MANKRACHT aan artsen, (thuis)verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers in het theaterseizoen 2020-2021.

Ook de studenten van de Koningstheateracademie in Den Bosch zetten zich in: op afstand van elkaar werken ze samen aan liederen voor mensen die door de maatregelen afgezonderd zitten. Ken je ook iemand die zo’n lied goed kan gebruiken? Mail dan naar productie@koningstheateracademie.nl – het schrijfteam zit klaar.

Muziek – Koningstheateracademie – Kijk op Corona 23 maart 2020

Een aantal van de thuis gestrande studenten van de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch maakt dagelijks muzikale video's voor anderen. Wij vertonen deze video's in onze uitzending. Vandaag, in onze eerste uitzending, zagen we onderstaand lied.

Geplaatst door Kijk op Corona op Maandag 23 maart 2020

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...