nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe serie afleveringen van Radio Bergeijk

Na het succes van de eerste seizoen nieuwe afleveringen van Radio Bergeijk, zijn Pieter Bouwman en George van Houts vanaf 10 april op NPO Radio 1 te horen met het tweede seizoen van de nieuwe reeks. Dat maakte Bouwman via Twitter bekend.

Naar aanleiding van het eerste seizoen sprak ik in augustus 2019 met Bouwman voor de Zwartekat podcast.

Daarbij ging het over Radio Bergeijk, maar ook over zijn werk als regisseur Hans Teeuwen, Mannen van de Radio, Poelmo, Comedytrain en een wat mindere periode in zijn leven. De laatste jaren regisseert hij veel nieuwe talentvolle cabaretiers en is hij actief als actief voor film en televisie.
beluister hier het gesprek

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.