www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Martijn Koning, Begijn Le Bleu, Liesbeth List

Martijn Koning gaat samen met Art Rooijakkers een nieuw zaterdagavondprogramma voor RTL 4 maken – dat lieten beide heren weten in een video op Instagram. Wat het precies gaat worden, werd niet gezegd. De ontwikkelingsfase ligt momenteel stil vanwege het coronavirus.

De podcast van Begijn Le Bleu, Fwiet! Fwiet!, heeft meer dan 1.000 volgers. Daarom is Begijn begonnen met het Fwiet! Fwiet! YouTube-kanaal, waarin hij minstens een keer per maand filmpjes over onderwerpen gerelateerd aan zijn podcast zal plaatsen.
www.youtube.com

Elisah Baijens, de dochter van Liesbeth List, brengt een lied uit als ode aan haar moeder. Het nummer, getiteld ‘Vanaf vandaag’, werd geschreven door Belinda Meuldijk & Maarten Peters. Het lied is te beluisteren via Spotify.
Vanaf vandaag

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...