www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amsterdams Kleinkunst Festival bij Volgspot: Avond van de Kleinkunst

Door het coronavirus kan het Amsterdams Kleinkunst Festival niet op de normale manier doorgang vinden. Daarom brengen ze nu samen met het radioprogramma Volgspot een week lang alsnog de artiesten van het festival in de schijnwerpers.

Vanavond: de Avond van de Kleinkunst. Daar geven jonge theatermakers een vervolg op Nederlandstalige klassiekers. Met een gesprek met Kiki Schippers en Nol Havens uit 2018 tijdens de 1e editie van de Avond van de Kleinkunst met de nummers Suzanne van VOF de Kunst en het antwoordlied van Kiki Schippers #Metoo.

NPO Radio 5, 20.00-22.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.