www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

“De zotte morgen” van Zjef Vanuytsel op vinyl

Nadat eerder al “De eerste sneeuw” van Jan De Wilde, 3 elpee’s en de single Tim van Wim De Craene op vinyl werden uitgebracht, is het nu de beurt aan een andere Vlaamse kleinkunstzanger: op Record Store Day wordt de single “De zotte morgen” van Zjef Vanuytsel (1945 – 2015) voor het eerst op vinyl als single uitgebracht. Vanuytsel stierf 5 jaar geleden en de elpee, waar het nummer oorspronkelijk op verscheen, kwam 50 jaar geleden uit.

Er zullen 500 zilveren exemplaren, die enkel in de platenwinkels zullen liggen, gemaakt worden. De andere exemplaren van “De zotte morgen” zijn op klassieke zwarte vinyl en enkel online te bestellen via de webiste van BLP Records. Op de B-kant staat “Ik weet wel Mijn Lief”.
www.blprecords.be

De eerdere heruitgaves op vinyl van Wim De Craene en Jan De Wilde waren een succes – meerdere heruitgaves zullen nog volgen, zo heeft BLP Records laten weten.

Record Store Day vindt plaats op 18 april, maar de activiteiten worden i.v.m. het coronavirus uitgesteld tot 20 juni.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...