www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

LiveComedy.be lanceert nieuw streamingplatform: LiveComedyTV

Vandaag lanceert een nieuw streamingplatform, LiveComedyTV. Het is het eerste comedyspecifieke streamingplatform in Vlaanderen en een initiatief van het boekingskantoor Live Comedy. Het platform biedt volledige en recente voorstellingen van Nederlandstalige stand-up comedy en cabaret. Met bekende artiesten als Jan Jaap van der Wal, William Boeva, Kamal Kharmach en Els de Schepper. Maar ook nieuwere talenten als Pieter Verelst en Lander Severins.

De voorstellingen zijn te huur of te koop, maar er zijn ook enkele shows gratis en integraal te bekijken, zoals van Jan Jaap van der Wal en de eindejaarsconference van Kamal Kharmach.
livecomedy.be/tv

Van elke voorstelling is een voorproefje te zien. Wie zin heeft om een volledige show te zien, kan die huren of kopen. Daar heb je vooralsnog wel een creditcard of debet kaart voor nodig. Een gehuurde voorstelling is tot 3 dagen ongelimiteerd te bekijken. Een aangekochte show blijft voor altijd verbonden aan de account. De voorstellingen kunnen bekeken worden op elk type scherm, van smartphone tot smart-tv en alles daartussen.

“Artiesten verliezen door de coronacrisis heel wat inkomsten. Volledige tours werden geannuleerd of uitgesteld en het is nog onduidelijk vanaf wanneer zij opnieuw op een podium kunnen staan. Met de oproep #PlayLocal en #BuyLocal wordt iedereen aangemoedigd om artiesten en zelfstandigen uit BelgiĆ« te ondersteunen in deze moeilijke tijden. LiveComedyTV zet daar sterk op in. Het platform biedt voorstellingen aan van onder andere William Boeva, Kamal Kharmach, Els de Schepper, Pieter Verelst en Lander Severins. Daardoor zorgt het streamingplatform ervoor dat onze lokale artiesten een inkomstenbron hebben, ook wanneer ze niet kunnen optreden.”

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.