www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amsterdams Kleinkunst Festival bij Volgspot: Wil van der Meer, Patrick Nederkoorn

Door het coronavirus kan het Amsterdams Kleinkunst Festival niet op de normale manier doorgang vinden. Daarom brengen ze nu samen met het radioprogramma Volgspot een week lang alsnog de artiesten van het festival in de schijnwerpers.

Vanavond: Wil van der Meer en Patrick Nederkoorn, tussen 20.00-22.00 uur op NPO Radio 5.

Wil van der Meer zou het programma ‘Le Petit Ecrin’ spelen binnen het festival met Annie M.G. Schmidtliedjes van het Nederlands naar het Frans vertaalt. Wil kende Annie persoonlijk heel goed en vertelt anekdotes in zijn voorstelling. Op dit moment zit hij in het zomerhuisje van Annie in Frankrijk in afwachting tot de maatregelen voorbij zijn. Wil regisseert ook Beth & Flo, een piano duo die tijdens de halve finale van de AKF Sonneveldprijs zouden spelen in april.

Patrick Nederkoorn won in 2018 de Annie M.G. Schmidtprijs met zijn uitvoering van ‘Die Geur’, geschreven door Jan Beuving met muziek van Tom Dicke. Nederkoorn vertelt over wat de prijs voor hem heeft betekend.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.