www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tim Fransen start podcast voor de Volkskrant – roept op tot delen van vragen

Cabaretier en filosoof Tim Fransen start binnenkort voor de Volkskrant de podcast ‘Beschaving: de nabeschouwing’, waarin hij uw klemmende crisisvragen beantwoordt. Hij vraagt zich af de wat coronacrisis voor de beschaving betekent. En daarvoor is hij op zoek naar vragen van luisteraars waarvoor hij kan zoeken naar antwoorden.

Daarvoor doet hij een oproep op de site van de Volkskrant. Hij vraagt mensen om een persoonlijke ervaring of een casus die raakt aan deze crisis te delen, een ervaring die ons hopelijk wijzer kan maken en die uitmondt in een concrete vraag. Dat kan middels Whatsapp of een voicemail (max 3 minuten).

Meer informatie:
www.volkskrant.nl

Categorie: Multimedia | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.