nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op DVD/Blu-ray: De Beentjes van Sint-Hildegard

Eind september verschijnt de film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ met Herman Finkers op dvd/Blu-ray.

Jan (Finkers) is 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege). Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. Ze nemen hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...