www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Richard Groenendijk en Gerard Cox panellid in De Grote Generatieshow

Richard Groenendijk en Gerard Cox worden, samen met Sahil Amar Aïssa, panellid in De Grote Generatieshow.

Hierin onderzoekt presentatrice Sophie Hilbrand de generatiekloof: hoe diep is die en wat zijn de verschillen tussen babyboomers, generatie X-ers en Millennials? Zowel het verleden, het heden en de toekomst komen aan bod. In drie vakken met verschillende generaties wordt uitgemaakt wie het meeste weet van hun eigen en de andere leeftijdsgroepen. Iedere aflevering draait rond een centraal, maatschappelijk thema zoals gezondheid, liefde, eten en drinken en reizen en vakantie.

Iedere generatie heeft zijn eigen aanvoerder. Gerard Cox vertegenwoordigt het vak met de 60-plussers, Richard Groenendijk de generatie van 30 tot 60 jaar en Sahil Amar Aïssa is teamcaptain van de jongste generatie.

De Grote Generatieshow is vanaf 18 april gedurende 4 weken iedere zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...