nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe data TJ Miller in Nederland en België

Het optreden van TJ Miller op 24 mei in Boom Chicago Amsterdam wordt i.v.m. de coronamaatregelen verschoven naar 16 mei 2021. Het optreden van 26 mei in het Zuiderpershuis in Antwerpen verschuift naar 15 mei 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

De Amerikaanse comedian en acteur Miller is één van de meest gewilde comedians ter wereld – toch al zeker in het noordelijke deel van het westelijk halfrond. Hij werkt al vijftien jaar ijverig om mensen aan het lachen te brengen, en hij wordt gedreven door de altruïstische missie dat het leven fundamenteel tragisch is en dat het beste wat hij kan doen is om te zorgen voor kortstondig escapisme van de tragedie die het alledaagse leven doordringt, door comedy te brengen. Hij zal werken tot zijn dood om jou gelukkig te maken. Hij houdt van je.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide shows.
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...