www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: William Boeva, Paul de Leeuw, André van Duin

Van Candy Crush tot League of Legends: iedereen speelt. Daarom start Studio Brussel vandaag met ‘Gamelab’, een splinternieuwe gameshow op YouTube waarin comedian William Boeva met Bouba Kalala en Eva Mundorff het strafste, grappigste en meest bizarre gamenieuws selecteren en fileren.
meer info

Tijdens deze coronacrisis leest Paul de Leeuw bijna dagelijks een sprookje voor. De filmpjes die hij hiervan maakt, staan op zijn YouTube-pagina.
www.youtube.com

André van Duin werkt aan een album met covers van Charles Aznavour. De plaat wordt in het najaar verwacht. In de laatste week van DWDD bracht hij een eigen vertaling van een lied van Aznavour en dat leverde zeer veel positieve reacties op.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.