www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theaterfestival Boulevard verplaatst naar 2021

Na de aankondiging van de nieuwe Corona-maatregelen, geen evenementen tot 1 september, zal de 36ste editie van Theaterfestival Boulevard in Den Bosch pas in 2021 plaats vinden.

Daarmee zal er Voor het eerst sinds 1985 geen festival zijn in augustus. Geen internationale theater- en dansproducties in zalen in de stad, geen bruisend festivalhart aan de voet van de Sint Jan, geen Josephkwartier vol artistiek onderzoek en ontmoeting, geen 140.000 bezoekers die elkaar zowel in de stad als op de vele locaties ontmoeten en geen bus-coördinator Frits.

De organisatie achter Theaterfestival Boulevard gaat echter niet stilzitten. Zij onderzoeken binnen de huidige richtlijnen welke ontmoeting tussen makers en publiek deze zomer op kleine schaal georganiseerd kan worden. De precieze invulling wordt later bekend gemaakt. Het wordt hoe dan ook geen 36ste editie van Theaterfestival Boulevard.
www.festivalboulevard.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.