www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Johan Fretz, Steven Goegebeur, Jandino Asporaat, comedyshow online, Elly en Rikkert

Johan Fretz schrijft dit jaar één van de drie korte verhalen in 3PAK voor De Boekenweek Voor Jongeren. De andere verhalen worden geschreven door Danielle Bakhuis en Pepijn Lanen die samen met Floor van het Nederend een graphic novel zal maken.

Wie een jarige vriend of vriendin wil verrassen met een origineel verjaardagsfilmpje, kan een mail sturen naar info@stevengoegebeur.be met allerlei info over de jarige. Steven Goegebeur bezorgt hem of haar dan een gepersonaliseerd wensfilmpje op maat van het feestvarken, gemaakt vanuit zijn eigen kot in Heist-Op-Den-Berg.

Nu zaterdag houdt Jandino Asporaat een grote benefiet voor ‘Samen één koninkrijk’ op zijn Instagrampagina met optredens van o.a. Ali B, Broederliefde en Gerard Joling. Alle artiesten zullen van hun thuis uit optreden. Het doel van het initiatief ‘Samen één koninkrijk’ is om geld en goederen in te zamelen voor de eilanden Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Met de ingezamelde donaties zullen er voedselpakketten worden samengesteld en verdeeld over de bevolking.
www.sameneenkoninkrijk.nl
www.instagram.com

Bij de Bossche Brouwers treden vanaf 30 april stand-up comedians met Binnenpret Comedy op voor publiek dat thuis achter de laptop zit. De optredende comedian komt daadwerkelijk naar het podium in Den Bosch toe om op te treden. “We willen niet dat iemand vanuit zijn eigen huiskamer gaat optreden. Het moet écht als een show voelen,” vertelt de organisator tegen het Brabants Dagblad. Het publiek kijkt via video-platform Zoom naar de show én de comedian ziet tegelijkertijd het publiek op beeldschermen.
meer info

Zang-, cabaret- en kleinkunstduo Elly & Rikkert nemen na vijftig jaar optreden afscheid. . De laatste voorstelling van de afscheidstournee Mooi geweest spelen ze niet een vol theater, maar vanuit een lege zaal van Veluvine in Nunspeet. Rechtstreeks via een betaalde verbinding bij de mensen in huis op 15 mei.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.