www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra cabaretshows via NPO Start

NPO Start, de streamingdienst van de publieke omroep, wordt uitgebreid met een reeks cabaretvoorstellingen – deze worden toegevoegd aan het bestaande aanbod, dat al voorstellingen bevat van onder meer Youp van ’t Hek, Peter Pannekoek en Claudia de Breij.

Bedoeling hiervan is extra ontspanning te bieden tijdens de coronacrisis en de meivakantie.

Het betreft shows van Sara Kroos (Doorgefokt), Sanne Wallis (Sop / Zin / Stuk / Vier), Van der Laan & Woe (Het Kwisconcert / Buutvrij / Superlatief / Alles eromheen), Rayen Panday (Niet verder vertellen), Jochen Otten (Troosten), Roué Verveer (In Zeer Goede Staat), Kasper van Kooten (Jacky Fontanel), Alex Ploeg (Ultimatum) en Theo Maassen (Bepaalde dingen / Neuk het systeem (vanaf 29 april) / Ruwe pit (6 mei) / Tegen beter weten in (13 mei) / Zonder pardon (20 mei) / Met alle respect (27 mei) / Oudejaars Einde oefening (3 juni) / VANKWAADTOTERGER (10 juni) / Functioneel Naakt (16 juni)).

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...