www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe reeks podcasts met Freek de Jonge over zijn oeuvre

De afgelopen periode plaatste Freek de Jonge al regelmatig voorstellingen zijn zijn 40-jarige solocarriere op Youtube. Vanwege de coronacrisis zijn de plannen hiervoor nu versneld en staat al heel veel online. Uiteindelijk is het doel om zijn werk bij wijze van erfenis zo goed mogelijk te ontsluiten, op Youtube, maar ook op freekdejonge.nl.

Die erfenis bestaat uit alles wat hij en zijn vrouw Hella sinds 1980 op video geregistreerd hebben. Hierbij gaat het om theatershows, oud- en nieuwjaarsconferences, verkiezingsconferences, muziektheater, series en tentoonstellingen. Hij vertelt hier meer over bij Nu.nl:
Freek de Jonge publiceert veertig jaar aan oeuvre op YouTube

Bijzonder leuk is dat Zwartekat.nl met hem een serie podcasts gaat uitbrengen waar hij vertelt over zijn soloprogramma’s. Elke show, in chronologische volgorde. Inmiddels hebben we al verschillende sessies opgenomen en woensdag 29 april verschijnt om 12.00 uur de eerste aflevering online. Deze gaat over De Komiek uit 1980. Daarna wekelijks nieuwe afleveringen.

Voor meer informatie:
www.freekdejonge.nl
Youtube Freek de Jonge

Abonneer je (gratis) op de Zwartekat podcast via:
Apple Podcast (iTunes)
handmatig abonneren

Of beluister ze via:
www.zwartekat.nl/podcast

Je vindt daar ook interviews met o.a. Johan Goossens, Pieter Bouwman, Remco Veldhuis, Marcel Haug en tal van buitenlandse comedians. Plus een interessante reeks gesprekken met recensenten.

Categorie: Elders op het web, Podcast | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.