www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: OLT Rivierenhof, Kamagurka, Leon van der Zanden

Het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne (Antwerpen) heeft besloten om alle optredens deze zomer te annuleren i.v.m. de coronacrisis. De huidige situatie en de richtlijnen van de Veiligheidsraad maken het onmogelijk om OLT Rivierenhof zoals gepland door te laten gaan. Alle concerten en optredens worden daarom afgelast. Sommige zullen worden uitgesteld naar een latere datum, andere worden helaas geannuleerd. De optredens van Hans Teeuwen en Bart Cannaerts worden verschoven naar volgend jaar. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Kamagurka veilt een van zijn schilderijen, dat hij samen met de spelers heeft gemaakt, ten voordele van voetbalclub KV Oostende. De club heeft dringend geld nodig, anders dreigt het naast een proflicentie voor volgend seizoen te grijpen.

Leon van der Zanden is met een verhalen-project gestart: hij leest klassieke sprookjes voor, gebaseerd op de bewerking van Jacques Vriens. Het eerste sprookje, Grootmoeders oren, staat nu op YouTube.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...