nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis houdt De Grote Depressieshow Livestream

Het coronavirus maakt elke dag slachtoffers, de grootste economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog dreigt en de overheid verplicht zijn burgers om binnen te zitten. Oftewel: het zijn deprimerende tijden. Hoe los je dat nou beter op dan met een vrolijke spelshow?!

Daarom houdt het Comedyhuis vanavond De Grote Depressieshow Livestream, live vanuit een lege Comedyhuis Club in De Kargadoor.

Het wordt een spannende en grappige quiz over depressie, geestelijke stoornissen en andere standaard comedy-onderwerpen. En dit alles voor het goede doel, want de opbrengsten gaan naar De Kargadoor, de verhuurder van de Comedyhuis Club die het nu even moeilijk(er) heeft.

De livestream van de show start om 20.45 uur. De presentatie is in handen van Jeroen Coelen. Comedians Patrick Meijer en Jurg Van Ginkel liggen op de sofa. Grumble Film regelt de techniek en Jeroen Pater de organisatie.

Je kan de livestream volgen via Facebook.
www.facebook.com

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...