nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jandino Asporaat presenteert benefiet voor de Antillen

Op 9 mei presenteert Jandino Asporaat de live benefietshow ‘Samen één Koninkrijk’. Het doel is om geld in te zamelen voor de inwoners van Curaçao, Aruba en Sint Maarten die zwaar zijn getroffen door de coronacrisis. Te zien op NPO1, om 20.35 uur bij de NTR.

Op Curaçao, Aruba en Sint Maarten, de drie autonome landen binnen het Koninkrijk, dreigt een humanitaire ramp. Door de lockdown is het toerisme, de grootste bron van inkomsten, volledig stil komen te liggen. Met armoede en honger tot gevolg. Asporaat is geboren op Curaçao en woonde er tot z’n elfde. Uit betrokkenheid bij de inwoners heeft hij de actie #sameneenkoninkrijk opgezet, om geld in te zamelen voor Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Met de ingezamelde donaties zullen er voedselpakketten worden samengesteld en verdeeld over de bevolking.

‘Samen één Koninkrijk’ wordt een warme show vol bijzondere optredens, ontroerende verhalen en leuke initiatieven uit het land. Natuurlijk mag er ook gelachen worden en zal een bijzondere gast de eindstand van de inzamelingsactie onthullen.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Ga dan naar:
sameneenkoninkrijk.nl

foto: Paco Núñez

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.