www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Start-up Camedy met Andries Tunru

Theaters Diligentia en PePijn in Den Haag organiseren regelmatig Start-Up Comedy: er wordt dan een gezond ontbijt geserveerd tussen 07u30 en 10u00. Vanaf 8u30 treedt er een comedian gedurende 20 minuten op, zodat de aanwezigen toch nog op tijd naar hun werk kunnen gaan.

Omdat dit in tijden van corona niet mogelijk is, komt het theater nu met Start-up Camedy. Na de eerdere edities met Sjaak Bral, Farbod Moghaddam en Marco Lopes, is het morgen de beurt aan Andries Tunru.

Humor geeft houvast en afleiding. Humor is noodzaak om je in deze ingewikkelde tijd staande te houden. En geef het nu maar toe: jij bent ’s ochtends vast niet de leukste thuis… Jij zorgt voor zelf voor het ontbijt, Lopes voor de grappen.

Je kan Start-up Camedy met Andries Tunru morgen vanaf 10u00 live volgen via onderstaande links:
www.facebook.com/Diligentia/live/
www.diligentia-pepijn.nl

Start Up Camedy – Ontbijt met Andries Tunru

Thuiswerkweek nummer 8! We houden de moed erin met Andries Tunru bij het ontbijt!Maandag 4 mei om 10.00 uur Live #ochtendhumor via onze Facebookpagina www.facebook.com/Diligentia/live , de website www.diligentia-pepijn.nl én via de website van AD Haagsche Courant.Maak een gezond ontbijtje, zet je laptop aan en lach je wakker!Heel geschikt voor professionals die thuis op zoek zijn naar de koffieautomaat.Ben jij zelf de leukste thuis? Deel het met ons via #leukstethuischallenge.Start-Up CAMEDY is een co-productie van de Theaters Diligentia & PePijn en Walvis & Mosmans – boosting brands & business.

Geplaatst door Diligentia op Vrijdag 1 mei 2020

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...